16 iunie 2012

Distractie pe seama sarcinii!

          De cele noua luni de sarcina regulamentare, cu bune si cu rele, tot n-ai cum sa scapi. Si-atunci, de ce sa-ti plangi de mila? Nu e constructiv. Mai bine incearca sa vezi jumatatea (plina de haz) a paharului. Daca nu esti la prima sarcina (nu mai vorbim daca esti la a treia sau a patra!), s-ar putea sa te plictiseasca aceleasi intrebari venite din partea curiosilor. Si totusi, gandeste-te altfel: unele dintre ele sunt chiar amuzante, in timp ce, raspunzand la altele, ti-ai putea clarifica aspecte la care nu te gandisesi pana atunci.
 Uite aici: - Fa noua cartonase pe care sa scrii cate o luna a sarcinii. Cand lumea te va intreba in cate luni esti insarcinata, pur si simplu arata-le cartonasul potrivit.
                -   Din nou cartonase: de data asta doar doua. Pe unul vei scrie “DA” si pe celalalt “NU”, pentru mai toate intrebarile care-ti sunt adresate.
                 - Mormaie atunci cand n-ai chef sa vorbesti cu nimeni. De obicei, lumea nu intrerupe o persoana care mormaie.
                 - Poarta o haina foarte larga sau o geanta supradimensionata in momentele in care vrei sa-ti ascunzi sarcina.
                  - “Imprumuta” copilasul vecinului sau al unei rude pentru a te insoti la cumparaturi, ca sa vezi ce se va intampla cand il vei avea pe-al tau. De obicei, lumea ori te va lasa in pace, in dorinta de-a evita o femeie cu un copil galagios, ori te vor ajuta toti cum se vor pricepe mai bine.
                   - Poarta un tricou personalizat, pe care sa scrii: “Urasc barbatii”.
                   - Fa-l pe tipul care-ti aduce un pachet prin curier sa-l care pana in casa. Cum? Scotand gemete de durere si tinandu-te ostentativ cu mana de brutica.

Sursa: Depici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu