16 iunie 2012

Efectele drogurilor

                       Crezi ca merita sa te apuci de droguri? mai ales ca acum dependenta duce la moarte deci pa-pa viata....
                        De ce consuma oamenii droguri ? Raspunsul pare a fi simplu… ei doresc sa simta altceva decat de obicei. Este gresit sa spui si sa faci: “incerc doar odata de curiozitate”.Daca te apuci de droguri de dragul prietenilor gandestete ca ai o viata si trebuie sa o traiesti din plin nu sa o traiesti pe la spitale sau eu stiu pe unde.
De ce sa fii bolnav de o boala pe care o poti evita ? De ce sa fii jucaria altora ? Drogul te scoate dintr-o stare de normalitate, sau de tulburare, te introduce in lumea falsei bucurii, dupa care te arunca cu brutalitate in cumplitele chinuri ale vietii
                      Principalele droguri
                    - Heroina. Este un drog tare care produce puternice stari de euforie. Este extrasa prin metode chimice din morfina. Oamenii care folosesc heroina sunt supusi unui mare risc de a deveni dependenti. Vulnerabili la posibilitatea de a consuma heroina sunt persoanele tinere care nu stiu ce urmari poate avea consumul acestui drog. Heroina este un fel de praf (pudra) si uneori este combinata cu diferite substante. Se poate si injecta.
                    - Cocaina. Este un drog destul de puternic care poate duce rapid la dependenta. Se prezinta sub forma de pudra cristalina de culoare alba. Poate fi prizata sau, daca este sub forma lichida se poate injecta. Are un efect rapid asupra organismului, efect ce dureaza pana la 20 de minute.
                     -Ecstasy. Se prezinta sub forma de tablete sau capsule. Drogul produce senzatii placute, senzatii de fericire si armonie. Acestui drog afecteaza in primul rand creierul.


                     - Marihuana este amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semintele si florile uscate ale canepei (Cannabis Sativa) si are aspect de tutun verzui taiat foarte fin. La cei ce utilizeaza multa marihuana, THC-ul poate fi gasit in organism chair dupa saptamani de la incetarea folosirii drogului.


                      Deci daca ai vrea sa te apuci gandeste-te ca o sa regreti....


        M-am inspirat de pe descopera.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu