16 iunie 2012

Faci fitness de acasa!

                   Scuza tuturor "NU AM TIMP DE SALA" nu trebuie adaptata.Pentru a arata super si de a-ti mentine sanatatea trebuie sa faci sport si sa mananci sanatos foarte des...
             Daca nu ajungi foarte des pe la sala de fitness, cel mai simplu este sa faci exercitiile fizice acasa. Pe langa faptul ca te bucuri de intimitatea propriei locuinte, exercitiile efectuate acasa sunt la fel de eficiente precum cele de la sala, numai sa le faci regulat.

          Daca vrei sa arati bine nu neglija exercitiile! Cum spun altii "lasa ca le fac dupa" si asa trece ziua si nu face exercitiile...Pentru a evita disconfortul, evita suprafetele foarte tari si efectueaza exercitiile pe o saltea sau pe un covoras.
          Daca faci jogging o data pe an sau urci pe scari cand nu merge liftul nu poti sa spui ca faci fitness, acest sport presupunand intai de toate o activitate durabila. De asemenea, este foarte importanta si intensitatea exercitiilor. 
            Un antrenament de fitness presupune o sedinta de cel putin 20 de minute de activitate dinamica, cu pauze mai mici decat in cazul culturismului.


Pentru a atrage privirile oamenilor la plaja si bineinteles a barbatilor,trebuie sa aveti un abdomen plat mai ales ca a sosit sezonul de vara. Ce zici ai vrea sa incerci?
    Iata cinci exercitii extrem de practice si eficiente recomandate de catre un antrenor..




Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu