16 iunie 2012

Moda din zilele noastre

                     Moda toti am auzit de cuvantul acesta 'moda' adevaratele noutati ale modei se datoreaza progreselor tehnice, realizarii unor tesaturi cu calitati inedite, cum au fost in secolul XX cele artificiale, apoi cele sintetice ori in prezent cele termoreglabile, care isi schimba culoarea sau chiar forma.
              Crezi ca esti la moda? cu ce te imbraci zi de zi?    in momentul de fata, publicul s-a lamurit ca ceea ce se prezinta la paradele si festivalurile de moda nu sunt modele de adoptat imediat de catre un om obisnuit, ci mai de graba experimentarea unor noi posibilitati compozitionale, activitate de cercetare, spectacol fantastic de anticipatie, destinat specialistilor. Pentru piata, ideile nou-lansate urmeaza sa fie transpuse in variante purtabile, intr-o cheie relaxata.
                       Moda 2012 e plină de culori puternice, nuanţele neon precum verde lime şi fuchsia. Culoarea anului 2012, tangerine tango nu trebuie să îţi lipsească din garderobă, fie ca se regăseşte pe piese vestimentare sau pe accesoriile care îţi vor completa ţinuta.
             Poti spune ca esti la moda?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu