16 iunie 2012

La mare cu 50% mai putin


Daca vreti sa vedeti marea cu bani putini, weekend-ul acesta ar fi potrivit. De saptamana viitoare, hotelierii vor trece, pe rand, la tarife de sezon.
Dar pana atunci avem in fata doua zile frumoase, cu soare numai bun de plaja.
Desi preturile nu sunt tocmai mici pentru majoritatea romanilor,  in acest weekend, tarifele sunt reduse cu pana la 50% fata de iulie si august. Multi dintre hotelieri vor profita de vremea foarte calda din perioada urmatoare si vor cere mai multi bani. De asemenea, si terasele si restaurantele vor ridica treptat preturile. Daca le vor considera mari, romanii vor fugi in Bulgaria. La noi sunt in acest moment aproape 7.000 de turisti.
In sudul litoralului, preturile sunt mai mici decat in zona de nord, iar locuri de cazare se gasesc peste tot. Totusi, prin statiuni bate vantul. La Eforie Nord, de exemplu, erau pe plaja doar cativa turisti, in timp ce anul trecut, in aceeasi perioada, plaja era plina. De vina, spun hotelierii, nu ar fi preturile, ci vacanta copiilor care a fost decalata cu o saptamana. Cei care s-au hotarat sa vada, totusi, cum arata marea, sunt multumiti.
La Costinesti si Neptun, o noapte de cazare costa intre 70 si 300 de lei.
La Mamaia se schimba peisajul si preturile. Pentru visatorii care nu doresc sa-si petreaca weekend-ul intr-o camera de hotel, inghesuindu-se in holul restaurantului cu vecinul de etaj la un platou all-inclusive, statiunile Corbu si Vadu sunt o alternativa.
Una peste alta, indiferent de preturi si de pretentiile turistilor, vremea va fi frumoasa in tot acest week-end.



Sursa:ProTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu